Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze výboru 15.3.2010

15. 3. 2010

Zápis ze schůze výboru Společenství pro dům č. p. 719 , Praha 10 – Dubeč

Datum a místo konání: 15. 3. 2010, U Lipové aleje 719/26, Praha 10 - dubeč

Přítomni: Členové výboru: Radek Holub, Tomáš Sibřina, Josef Bláha
  
  

Program:  

1. Zahájení
2. Aktuální situace s neplatiči
3. Reklamace střechy
4. Jednání se Skanskou
5. Ukončení
  
  

1. 
Schůze byla zahájena v 18:00 hodin.

2. 
Josef Bláha informoval přítomné o akutální situaci s neplatiči. Při kontrole ve společnosti Austis bylo zjištěno, že celková dlužná částka je více než 200.000,- Kč. Bylo dohodnuto, že společnost Austis znovu všem rozešle upomínky. Zároveň budou rozeslány upomínky i jménem SVJ. Všem neplatičům bude dán termín do 30. 4. 2010 buď k úhradě dlužné částky nebo návrhu řešení. Kdo nezareaguje obdrží již tzv. předsoudní upomínku. Pokud nebude reagovat ani tentokrát, bude již celá situace řešena soudní cestou.

3. 
Tomáš Sibřina informoval přítomné o havarijní situaci, kdy došlo bšhem zimy k zatečení střechou do něktrých bytů v posledním patře. Celá záležitost byla reklamována ve společnosti Skanska. Skanska se snažila celou žáležitost vysvětlit jako následek zimní kalamity, s tím, že bychom jí měli nahlásit jako pojistnou událost. To bylo Tomášem Sibřinou jednoznačně odmítnuto, naopak bylo upozorněno na chyby v projektu a Skanskou to bylo nakonec akceptováno a celá záležitost bude tedy vyřízena v rámci reklamace.

4.
Zástupci výboru (Radek Holub, Tomáš Sibřina) se společně se zástupci výboru SVJ z protějšího domu 22. března zúčastní jednání na generálním ředitelství Skansky. Hlavním tématem bude řešení sporných reklamací a nedodržování lhůt pro jejich vyřizování. Budeme požadovat urychlenou nápravu a satisfakci za dosavadní průtahy (např. vymalování chodeb, prodloužení záruky ap.).

5.
Schůze byla ukončena v 19:30 hodin


Zapsal: Josef Bláha, 16. 3. 2010

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář